Категории с падащо меню

Защитни очила за директно наблюдение на Слънцето AstroSolar®

Код: 2459297
Описание

Бележки и спецификации за Baader AstroSolar® Silver/Gold Film OD = 5.0

AstroSolar® Silver/Gold Film е специално разработен за визуално слънчево наблюдение при нулево увеличение за използване със соларни зрители. Този филм се използва само за производството на нашите слънчеви зрители.

Оптичната плътност на Solar Viewer Solar Viewer AstroSolar® Silver/Gold е OD 5.0. Нашите слънчеви зрители са CE-сертифицирани и отговарят на стандарта EN ISO 12312-2:2015 – по този начин те са сертифицирани за безопасен и директен изглед към слънцето.

AstroSolar® Silver/Gold няма добавени обработки за постигане на фини оптични свойства, необходими за работа с голямо увеличение. Не е подходящ за използване в комбинация с телескопи, бинокли, зрителни тръби или обективи на фотоапарати.

За разлика от черните, пълни със сажди абсорбиращи светлина филми на други производители, отразяващите метални слоеве на нашия AstroSolar® Silver/Gold Film са много по-ефективни при блокиране на червената (и особено на невидимата инфрачервена) светлина и по този начин постигат по-добра степен на сигурност при необходимата оптична плътност от OD 5.0.

Ние произвеждаме Baader AstroSolar® Silver Film повече от 25 години.

 

Цена 10 лева

Цена: 6$
Брой:
Изпрати на приятел Добави в списъка с желания
MANUFACTURER Baader Planetarium
SKU (#) 2459297
EAN CODE 4047825028730
NET WEIGHT (KG) 0.73
USAGE Visual solar observation
ASTROSOLAR FILM AstroSolar® Silver/Gold Film
OPTICAL DENSITY 5.0
INNER DIAMETER / CLEAR APERTURE (MM) ca. 3,7 x 2,8 cm
SOLAR WAVELENGTH Whitelight (integral light)

 

Мини количка

Количката е празна.

Валута