Категории с падащо меню

Бинокли Бинокли

Бинокълът е увеличителен уред, който чрез система от лещи прави възможно наблюдението на отдалечени обекти едновременно с двете очи.

Биноклите са оптичните уреди с най-малките увеличения, за да са удобни за носене. С по-големи увеличения са далекогледите, а с най-големи - телескопите.

 

ЗА УВЕЛИЧЕНИЯТА

 

Подкатегории

Серия GIANT (3)

Големи бинокли, великолепни за астрономически наблюдения, заради голямата светлосила и широкия ъгъл на зрение. Препоръчва се използването на стабилен статив, поради значителното тегло на най-големите модели.

Серия COMETRON (2)

Серията е отлична за астрономически и наземни наблюдения. Много светлосилни инструменти. Всеки модел разполага с високо качество BaK-4 призми и оптика с многослойно покритие за повишаване на контраста

Серия SkyMaster (5)

Серията е с големи апертури, създаващи изключителни изображения. Идеални за астрономически и наземни наблюдения, особено на дълги разстояния. Всеки модел разполага с високо качество BaK-4 призми и оптика с многослойно покритие за повишаване на контраста. По-големите модели са проектирани за широкоъгълно астрономическо или наземно гледане с повишена здравина и неразделен свръхтвърд адаптер за статив. Бинокли за великолепни гледки.

Серия UpClose G2 (3)

Отличен бинокъл за природата на достъпна цена. Серията е компактна, стилна и достатъчно гъвкава, за да се ползва както в гората, така и на стадиона.

Серия KONUSVUE (4)

Биноклите KONUSVUE представляват евтина и пълна серия от увеличения. Напълно класически бинокли, с централно фокусиране и гумирани, което дава възможност за сигурно сцепление дори и с ръкавици. Някои модели са с широк ъгъл, а серията варира от ниско увеличение при много компактните модели, до високи увеличения, които изискват статив. В този случай ще е полезно да се купи и специалния адаптер за статив (# 2021). KONUSVUE се доставят с калъф, презрамка, в стилна цветна опаковка.

Серия SPORTLY (3)

Бинокли с фиксиран фокус, подходящи за бърза реакция - както на спортни състезания, когато нямате време да фокусирате обекта.

Серия KONUSARMY (3)

Този нов продукт и тип истински военен бинокъл с класически дизайн. Неговите забележителни характеристики го правят идеален избор за всеки спортист и професионалист, който търси здраво и силно оборудванеНеговите BAK-4 призми и оптика с многослойно покритие осигуряват най-ярките образи и най-яркото светопредаване. Цялото му тяло е бронирано в здрава гума за допълнителна защита срещу екстремни ситуации, които често се случват на терен.

Серия NEWZOOM варио (3)

Серията Konus Newzoom се предлага в 3 диаметъра с различна мощност, за да отговори на нуждите на всеки потребител.
Тези бинокли разполагат със силен и здрав корпус, с гумена броня и оптично качество.
Универсалността на тези бинокли е несравнима, тъй като имате възможност да променяте увеличенията и да преминавате от голямата панорамна гледка към близък план за най-малките детайли

Серия TITANIUM (8)

Новата серия Titanium вече е по-богата от всякогаСтилен и агресивен дизайн, здраво и силно тяло, безупречно оптично качество по всяко време, включително дъжд и сняг.
Ловците, наблюдателите на птици и любителите на природата ще се влюбят в неговия остър поглед, резултат от оптиката с многослойно покритие, призмите Bak-4, големите окуляри, дългото очно разстояние и изпълненото с азот тяло.

Морски бинокли (2)

Превъзходни морски бинокли, подходящи за пътуване с яхта.

Театрални бинокли (3)

OPERA е серия бинокли, предназначени за вътрешно гледане, особено подходящи за театър.
Благодарение на тези бинокли вие винаги ще сте седнали на в първия ред, за да се наслаждавате напълно на шоуто и да виждате актьорите отблизо.
Модели в три елегантни класически линии.

Серия SUPREME джобни и водоустойчиви (6)

Съчетават най-високо качество и уникален външен вид. Тази нова серия бинокли са водоустойчиви и пълни с азот. С Bak-4 призми и многослойно просветлена оптика, широки окуляри и дълго очно разстояние. Техният отличителен дизайн намалява теглото на уреда, като в същото време е атрактивен и стилен. Всеки от тези модели е идеална комбинация от размер, мощност и преносимост.

Джобни бинокли (12)

Малки, компактни, леки - изключително удобни за ежедневно използване.

Бинокли за нощно виждане (1)

Бинокли за дневно и нощно виждане, компактни, с вградена подсветка от зелен лазер. Водоустойчиви, туристически, за лов.

Серия EMPEROR (8)

Най-високият клас бинокли, моделите Emperor са генерирали безпрецедентен ентусиазъм сред най-взискателните потребители.
Никога досега модел с фазово коригирана оптика не е бил толкова достъпен. Той предоставя изключителна комбинация от качество и стойност.
Най-новите попълнения в тази серия са просто изумителни по отношение на яркост и острота, а също така осигуряват перфектна визия дори на по-малко от 8 фута (2,5 метра).

Аксесоари за бинокли (21)

Стативи, адаптери, почистващи средства.

Гигантски панорамни бинокуляри с монети (1)

Панорамният бинокъл е идеален за разположението му на гледки, туристически места и като цяло живописни места. Изградени са така, че да могат да устоят на стихията и вандализма. Работи с използването на монети.

«1 2 3 4 5 6 7 8 9»

Продукти

Албум "100-те най-красиви астрономически снимки"

100 страници, 20х30 cm, луксозно издание по случай IYA 2009

Цена 10 лева

Цена: 6$
Брой:

АндромедА - колекция 10 броя списание 2016-2020 г.

Колекция 10 броя списание АндромедА

Цена 20 лева

Цена: 11$
Брой:

БИНОКУЛЯР ПАНОРАМЕН 25x100 с монетен механизъм

Стационарният бинокъл с висока мощност е проектиран специално за монтаж на открито и гледане на дълги разстояния. В резултат на това те могат да се експлоатират дори при неблагоприятни метеорологични условия. В модела с монети от серията е вградена система с оптичен затвор. Системата, работеща с монети, е свързана към тази система на затвора, при която затворът ще бъде освободен и по този начин човекът може да наблюдава през бинокъла за определен период от време, когато приемлива монета е депозирана в улея за монети. Нещо повече, системата, работеща с монети, се характеризира с ниска консумация на енергия, електронен интелект и дълъг експлоатационен живот. Улеят за монети на системата може да бъде персонализиран да открива и приема различни монети и затворът не може да бъде освободен, ако в улея бъде пусната неприемлива монета. След това неприемливата монета ще бъде изхвърлена автоматично.

Цена: 5,550$
Брой:

Бинокъл 21st CENTURY 10x25 CF

оригинален дизайн

• метално тяло
• централен фокус
• червено просветление
• Roof призми
• гумиран

с калъф

в блистер

Цена: 29$
Брой:

Бинокъл 21st CENTURY 8x21 CF

оригинален дизайн

• метално тяло
• централен фокус
• червено просветление
• Roof призми
• гумиран

с калъф

в блистер

Цена: 27$
Брой:

Бинокъл ACTION 10x25 FF

Джобните бинокли с фиксиран фокус дават възможност за бързо наблюдение навсякъде, например при спортни състезания.
Техните намалени размери, зрително качество и специална гумена обвивка, ги правят незаменими за пътуване, преходи и т.в.
Снабдени с калъф и инструкции на 8 езика.

Цена: 29$
Брой:

Бинокъл ACTION 8x21 CF

Джобните бинокли дават възможност за наблюдение навсякъде.
Техните намалени размери, зрително качество и специална гумена обвивка, ги правят незаменими за пътуване, преходи, спортни събития и т.в.
Снабдени с калъф и инструкции на 8 езика.

Цена: 27$
Брой:

Бинокъл AUDAX 10x42 CF

  • BAK-4 призми
  • много големи обективи
  • многослойно просветлен
  • много дълго очно разстояние
  • напълно водоустойчив, пълен с азот
  • 5.6° зрителен ъгъл
Цена: 135$
Брой:

Бинокъл BASIC 10x25 CF

• метално тяло
• централен фокус
• червено просветление
• Roof призми
• гумиран

с калъф

в кутия или блистер

Цена: 17$
Няма наличност
Вижте детайли

Бинокъл BASIC 12x32 CF

• метално тяло
• централен фокус
• червено просветление
• Roof призми
• гумиран

с калъф

в кутия или блистер

Цена: 22$
Брой:
«1 2 3 4 5 6 7 8 9» Страница 1 от 9

Мини количка

Количката е празна.

Валута