Категории с падащо меню

Аксесоари за CCD камери

«1»

Продукти

5-Position Filter Wheel, 1.25"

Филтърно колело - 5-Position Filter Wheel, 1.25"

За визуални и фотографски наблюдения.

Спестява време, използва се с различни цветни филтри визуално или с филтри за астрофотография.

Цена: 249$
Брой:

Off-axis Guider

Приспособление за гидиране
Цена: 386$
Няма наличност
Вижте детайли

Radial Guider

Приспособление за гидиране

Радиалният водач е съвместим с телескопите C8, C9, C11 и C14 на Celestron и се предлага с уникален винт за регулиране на ъгъла на призмата. Трябва да се използва с направляващ окуляр, Т-образно поставяне на камерата и коректор на задвижването (за предпочитане е двойната ос). Основно за използване с катадиоптрични телескопи, той работи и на рефракторни телескопи, които имат адекватен заден фокус.

 

Цена: 258$
Брой:

Моторизирано филтърно колело ZWO EFW с 5 позиции

EFW mini е най-малкото и леко 1.25 ″ електронно филтърно колело в света! Дръжки на 5x1,25 "или 31 mm (немонтирани) филтри. Тегло само 300g. Дебелина е 20 mm.

Само един USB кабел е достатъчен за захранване на EFW, максималната консумация на енергия е около 120mA @ 5V, така че можете да го захранвате през USB порта.

Електронното филтърно колело може да се завърти както по посока на часовниковата стрелка, така и по посока на часовниковата стрелка за избор на филтър.

Разстоянието между филтъра и сензора е само около 10 мм, когато го свържете към ASI1600. Така че 1,25-инчовите филтри няма да имат винетиране до обхват на фокусното съотношение F5, а 31-милиметровият филтър няма да има винетиране до обектив F2

 

ЦЕНА 267 евро
 

Цена: 297$
Брой:

нагревател против оросяване ZWO (D = 50 мм)

Нагревател против роса за камери ZWO (диаметър на пръстена 50 мм)

ZWO лентата за нагряване против оросяване се използва за предотвратяване на оросяване на предния прозорец на камерите с охлаждане на ZWO ASI.

 

ЦЕНА 27 евро

Цена: 30$
Няма наличност
Вижте детайли
«1» Страница 1 от 1

Мини количка

Количката е празна.

Валута