Категории с падащо меню

Далекогледи Далекогледи

Далекогледът е малък преносим телескоп с добавена оптика, така че изображението да е право, оптимизирано за наблюдение на наземни обекти. Използва се за наблюдение на птици и други природни дейности, за лов, за проверка на изстрела на стрелец, както и за всяко приложение, което изисква увеличение, по-голямо от това на бинокъл - обикновено от порядъка на 20 до 60 пъти.

Подкатегории

ръчни далекогледи (7)

Малки, леки, удобни за носене и използване навсякъде. Не изискват статив, тъй като с неголемите си увеличения се ползват съвсем лесно от ръце.

далекогледи KONUSPOT (6)

Тази серия предлага мощен обхват на увеличенията, висока разделителна способност и отлична яркост на картината. Прекрасни както за наблюдение на природата, така и Луната.

далекогледи ULTIMA (2)

Любувайте се на природата - на земята и в небето. На достъпна цена, серията Ultima е елегантна и ергономична. Предоставя ярки изображения и изключителна яснота при всякакви условия на осветеност.

далекогледи MAK, катадиоптрични (2)

Доближава ви до величествени нови гледки, създава остри като бръснач изображения. Mаксутовите тръби са лесни за употреба, преносими и универсални, което ги прави отличен избор за всеки съвременен изследовател.
 
 

далекогледи за нощно виждане (1)

Нощните зрителни монокуляри са ръчни устройства с възможност за усилване на светлината. Тези цифрови оптични инструменти за нощно виждане са най-популярният тип на пазара. Монокулярите за нощно виждане придобиват популярност поради компактния си размер, приспособимост към много приложения и широко използване във военните и правоприлагащите среди.

далекоглед-телескоп TravelScope (2)

Изключително преносимите TravelScope телескопи-далекогледи предлагат висококачествената оптика на Celestron в уникална раница, калъф за пътуване! Тази удобна опаковка е идеална за къмпинг и пътувания, еднодневни преходи, в самолет и др. Вътре ще откриете надежден, пълноразмерен алуминиев статив и телескоп рефрактор за наземни и инцидентни астрономически наблюдения.

аксесоари за далекогледи (20)

Практични и полезни аксесоари, за да стане вашият далекоглед още по-съвършен.

Панорамни бинокуляри с монети (1)

Машините за наблюдение обикновено се поставят в туристически дестинации и живописни гледки с цел разглеждане на интересни атракции и събития. Те се използват и в жилищни, бизнес, развлекателни и правителствени места за целите на наблюдение и мониторинг на безопасността.

«1 2 3 4»

Водещи продукти

Продукти

Албум "100-те най-красиви астрономически снимки"

100 страници, 20х30 cm, луксозно издание по случай IYA 2009

Цена 10 лева

Цена: 6$
Брой:

АндромедА - колекция 10 броя списание 2016-2020 г.

Колекция 10 броя списание АндромедА

Цена 20 лева

Цена: 11$
Брой:

БИНОКУЛЯР ПАНОРАМЕН 25x100 с монетен механизъм

Стационарният бинокъл с висока мощност е проектиран специално за монтаж на открито и гледане на дълги разстояния. В резултат на това те могат да се експлоатират дори при неблагоприятни метеорологични условия. В модела с монети от серията е вградена система с оптичен затвор. Системата, работеща с монети, е свързана към тази система на затвора, при която затворът ще бъде освободен и по този начин човекът може да наблюдава през бинокъла за определен период от време, когато приемлива монета е депозирана в улея за монети. Нещо повече, системата, работеща с монети, се характеризира с ниска консумация на енергия, електронен интелект и дълъг експлоатационен живот. Улеят за монети на системата може да бъде персонализиран да открива и приема различни монети и затворът не може да бъде освободен, ако в улея бъде пусната неприемлива монета. След това неприемливата монета ще бъде изхвърлена автоматично.

Цена: 5,550$
Брой:

Вестник ТЕЛЕСКОП 2024 - пълна колекция

28 броя вестник ТЕЛЕСКОП от 2024 г.

цена 56 лева

Цена: 29$
Брой:

Въртяща звездна карта

ВЪРТЯЩА ЗВЕЗДНА КАРТА пластмасова, диаметър 30 cm на гърба с карта на Луната

Цена 10 лева

Цена: 6$
Брой:

Далекоглед C70 MiniMak 70/750 25-75x

Диаметър на обектива - 70mm

Фокусно разстояние - 750 mm

Светлосила f/10.7

Увеличение - 25-75х

Водоустойчив

Цена: 211$
Брой:

Далекоглед C90 Mak 90/1250 39x

Диаметър на обектива - 90mm

Фокусно разстояние - 1250 mm

Светлосила f/13.8

Увеличение - 39х

Водоустойчив

без статив в комплекта

Цена: 359$
Брой:

далекоглед KONUSPOT-100, 20-60x100 zoom

Вариодалекоглед KONUSPOT-100

увеличение 20-60

диаметър на обектива 100 mm

с адаптер за смартфон

без статив в комплекта

Цена: 450$
Брой:

далекоглед KONUSPOT-60C, 20-60x60 zoom

Вариодалекоглед KONUSPOT-60C

увеличение 20-60

диаметър на обектива 60 mm

метален настолен статив 

Цена: 103$
Брой:

далекоглед KONUSPOT-65, 15-45x65 zoom

Вариодалекоглед KONUSPOT-65

увеличение 15-45

диаметър на обектива 65 mm

Цена: 190$
Брой:
«1 2 3 4» Страница 1 от 4

Мини количка

Количката е празна.

Валута