Категории с падащо меню

Производители

Андромеда ООД

Андромеда ООД

ВСИЧКО ЗА АСТРОНОМИЯТА ЩЕ НАМЕРИТЕ ПРИ НАС! Ние сме най-големият дистрибутор в България на астрономически телескопи и аксесоари за любителите-астрономи. АНДРОМЕДА ООД е създадена през 1995 г. от професионални астрономи и астрономи-любители, които познават нуждите на астрономите-аматьори в България. Ние сме ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ИЗДАТЕЛ НА АСТРОНОМИЧЕСКА ПЕРИОДИКА - от 1999 г. издаваме седмичен ВЕСТНИК ТЕЛЕСКОП, а от 1994 г. СПИСАНИЕ АндромедА

http://telescope.bg

8

продукти

Baader Planetarium

Baader Planetarium

Историята на името Баадер в астрономията датира от 1852 г., когато Михаел Баадер открива Оптична производствена фирма в Мюнхен, след като работи от 1838 г. в компанията за оптично стъкло на "Martin Woerle". Там придобива дълбоки познания за производството на оптично стъкло и тества ахроматични лещи под прякото ръководство на "Josef von Fraunhofer", един от основателите на съвременната оптика и изобретател на германския тип монтировка. Baader Planetarium се намира близо до Мюнхен, Германия. Компанията е основана през 1966 г. в Мюнхен и оттогава е произвела повече от 15 000 планетариума, както и 500 астрономически купола с всякакви размери.

http://baader-planetarium.de

51

продукти

Celestron

Celestron

Celestron е водеща компания в областта на оптиката от десетилетия насам, откакто Том Джонсън представи прочутия телескоп C8, който променя играта. Ние се стремим да продължим своето наследство, като постоянно развиваме вълнуващи продукти с революционни технологии. Тук можете да научите всичко за нашите патентовани, единствени по рода си иновации.

http://celestron.com

209

продукти

Konus

Konus

Компанията KONUS е основана през 1979 г. във Верона, Северна Италия. От самото начало имахме ясна визия за нашата компания: искаме да предоставим висококачествени и функционални продукти, подкрепени от цялостно обслужване, за да постигнем пълно удовлетворение на потребителите. През годините тази визия се превърна в мисия на нашата компания.

http://konus.com

346

продукти

Optika Microscopes Italy

Optika Microscopes Italy

OPTIKA Italy е една от водещите компании в производството на учебно-лабораторно и научно оборудване. Хората по света разчитат всеки ден на продуктите на OPTIKA, за важни открития и най-разнообразни приложения. Основните ни ценности са създаването на иновативни технологии, осигуряване на най-високи стандарти за качество и разширяване на достъпа до нашите продукти. Компанията е основана през 1971 г. от учител по физика с огромни възможности за комбиниране на дизайнерски умения и учителска чувствителност.

http://optikamicroscopes.com

3

продукти

10Micron

10Micron

10Micron е подразделение на COMEC-Technology, италианска компания за прецизна механика и оборудване. Нашата история започна през 1950-те, когато страстта на баща ни по механиката сериозно повлия върху образованието на синовете му. Укрепени от това убеждение, братята Mariotti основават малък механичен цех през 1960 г., а през 1968 г. създават сегашните помещения на компанията в Caronno Pertusella.

http://10micron.eu

0

продукти

PlaneWave

PlaneWave

Основана през 2006 г., PlaneWave Instruments се ангажира да предоставя астрономически телескопи за сериозни астрономи с безпрецедентна стойност. Разработена от PlaneWave, системата CDK (Corrected Dall-Kirkham) е нова революционна телескопична оптична система, проектирана за превъзходни изображения с широкоформатни CCD камери, като същевременно е и отличен визуален инструмент. Крайният резултат е телескоп, който е без кома, астигматизъм и кривина, което дава перфектно плоско поле дори и за най-големите CCD сензори.

http://planewave.com

0

продукти

Sky-Watcher

71

продукти

Orion Optics UK

0

продукти

Orion USA

12

продукти

Lunt Solar System

0

продукти

Takahashi

0

продукти

Vixen

1

продукти

ScopeDome Poland

0

продукти

Andor Apogee Camera Range

0

продукти

Finger Lakes Instrumentation

0

продукти

Diffraction Limited and SBIG

0

продукти

Optika Science Italy

0

продукти

Fujinon

0

продукти

Technical Innovations USA

1

продукти

ZWO Company

2

продукти

Мини количка

Количката е празна.

Валута